24. feb, 2015

Text

Efter ett antal snorpapper och Otrivin i några dagar, så klarar inte min rygg soffläge längre...

Bara att intala huvudet att det orkar, och kravla sig i kläderna och ge sig ut i stallet. Sagaia har precis varit hos tandläkaren, så det gjorde inget att hon fick någon dag extra vila, men Ricci behöver både ridas och köras, då flera hört av sig och vill komma och prova. 

Jag hoppas på att de mest intressanta köparna ska vilja köra också, det är såå synd om han inte blir körponny...

Skulle helst inte vilja sälja alls till enbart ryttare, när så mycket jobb är nedlagt på just körningen. Jag satt upp och red honom idag, och han kändes stadig och fin. Han är känslig för skänkel, men håller man bara om honom med dessa lite, så visar han hur lätt och fin han är i handen, och stadig i formen. 

 

Sagaia fick ett lättare pass idag, med en kortare utetur, baserad på samling, framåttänk, och korta längningar. Härligt att känna trycket när hon tar i bakifrån, men det kommer inte av sig själv... 

Man får be henne ett par ggr innan hon liksom "tänder" känselspröten,Dvs öronen, och lyssnar på kommandon... Den lilla damen visar stort register, inte bara i traven, utan också i öronspelet... haha

För varje månad som går så känner jag hur mycket mer hon kommer bakifrån nu, och ryggens muskulatur blir bredare och bredare!  Det känns som det är på rätt väg, och är bara att jobba på och vidare!

 

Imorgon blir det en snabb resa upp till Tvååker, har fyndat en vagn där, som jag inte kunde motstå. Det blir också en snabbtur in till Ullared, och ber en bön för att det inte är några köer.. 

När det är köer,- ja, då kommer den stressade Stockholmaren fram i mig, och jag kan bli så otroligt irriterad...

Kan helt ärligt bara lämna kundvagn och allt och gå....