30. jun, 2015

Laddar för Minden och NM....

Har unnat mig två lediga dagar på raken, och faktiskt fått massor gjort!

Städat hela huset, och det ordentligt, piffat och pyntat lite med nya blommor och annat. Känns roligare att vara hemma och ledig när det är lite nyskurat och fräscht!

Tobbe har tagit utestallet med högtrycken, välbehövligt. Så nu är det bara stallet kvar, och det får vänta tills efter NM. 

NM - ja det är bara drygt 14 dagar kvar....

Som alltid med lagtävlingar, så känner jag en viss bävan....

Det är så mycket lättare att tävla själv, och bara behöva stå för sina egna prestationer... Går det inte bra så är det bara jag som lider av det, men är man i ett lag, ja, då känner man ju ett ansvar för att prestera för nån annan också. Men - går det bra, ja då är det ju också så otroligt roligt!!

Man brukar ju säga att delad glädje är dubbel glädje, och det är ju sant...

 

Känner mig riktigt social, igår hälsade jag på en av "mina" kuskar i Östraby, Anette Holmgren, och blev bjuden på nybakat bröd och kaffe. Kul att bara sitta ner en stund och prata körning och häst!

Därefter så blev det en tur till Veberöd och hästshoppen där. Helt galet att man måste åka ett stort antal mil, bara för att få tag i "rätt" sorts hästskor numera... Tobbe skor Sagaia med equi libre skor, och de finns bara där? OM nån vet om försäljare på närmare håll så hör gärna av er....

Idag har jag haft ett fika och "hämt" besök av en annan kusk, Frida Pettersson, som köpt min inkörningsrockard. Kul att åter sitta ner en stund och snacka lite häst och körning....

Annars planeras och packas det för tävlande i Minden, Tyskland. Det är en för oss ny plats, och det ska bli kul att åka dit med ett glatt svenskgäng.

Nu laddar vi väl för lite mera celcius de kommande dagarna va...????Cool

 

Bilden är från NM 2013 i Danmark, där Emma och Windy tog individuellt guld och lagguld i young driver klassen!

Susanne