18. aug, 2015

På väg till VM!

Som tiden flyger fram....

Då vi inte uppnådde de resultat vi önskade på NM, så tog vi ett beslut att åka till Danmark och försöka bättra på dressyrresultaten lite till...

Som Nicke sa, VM kvalen kommer för Sagaia, 2 månader för tidigt....

Hon skulle behövt några månader till, att bli lite starkare, lite mer klar... Men, vi åkte och jag fixade mina 49:34 straff. Det gav mig en biljett till årets VM i Breda; Holland!!

Jag hade personligen kunnat ge min högra hand för att Emma och Windy skulle fått åka, men regler är regler, och de hade ett galoppanslag i en ökning och en sned ryggning, vilket gjorde att hon inte var under de 50 straffen som enligt överenskommelse, skulle uppnås för att kvala...

Tufft men rättvist, då vi för en gångs skull, haft en strid på kniven om vilka som skulle få åka!

Och, DET ska vi ju se som positivt!

 

Innan vi nu åker till VM, så har vi ett SM i Åstorp, att genomföra. Med betoning på GENOMFÖRA...

Jag ska försöka köra en avspänd, noggrann dressyr, och en noggrann precision. Maraton...

Ja, jag ska genomföra det, OM hästen känns pigg, annars väljer jag att vila henne, då hon kan behöva det inför avresa till VM. Vi kommer inte att ta någon medalj på SM, och det är helt ok! 

Min ponny är helt otrolig, hon har kvalat sig på två säsonger till ett VM, hon är 9 år ung, och har hela framtiden framför sig! Jag hade inte riktigt trott att vi skulle nå ända fram, för nu är vi framme vid målet - att åka till VM. Vi kommer att göra vårt allra bästa, och köra så mycket och gott vi kan, men för mig är målet redan nått!

Jag känner ingen press, och jag vet vad jag kan, och vad min häst kan. 

Det ska bli så kul att åka, det blir MITT 4E VM!!

Med mig tar jag som vanligt min familj, ett rejält sammansvetsat gäng, med massor med  rutin!

Susanne