14. jan, 2016

Bra dagar för träning!

Det är bra dagar för träning nu! Med hästarna ordentligt broddade, snösulorna på och en decimeter fin snö, utan klamp och ca 5 minusgrader, - så kan man ju inte klaga!! 

Vi kan t om köra på vår dressyrbana, och den är superfin, trots att det är fruset och snö. 

Med en dm snö på fruset gräs, så är den helt super, och hästarna har lagom svikt i snön, men ändå fast under. Jag passar på och slipper åka till ridhus, vilket både jag och hästar är ganska glada över. 

Sagaia känns fin nu, och tränar på normalt igen, efter vilan. Emma och Anton går framåt med stormsteg, och Anton ska till helgen med till Flyinge för att göra sin första maratonstart någonsin. Han kommer att klara det fint, och det blir en bra miljöträning för honom. Windy har fått en ny kompis, i Karolina Swärd, som kommer en och annan gång och kör honom. Bägge verkar gilla det upplägget, och det avlastar Emma lite också, då hon jobbar massor!

 

Själv har jag bokat massor med jobb, körning och tömkörning framöver. Jätteroligt, och det känns som att folk och hästar har fått en kick och ny energi. 

Davinchi har redan dragit till sig spekulanter, och jag hoppas att snart få honom i vagn. Han måste också få bli trygg i denna, kännas som han klarar att byta kusk och miljö, innan jag säljer honom vidare. Allt för hans bästa!

Det är en go ponny, och han är fin att jobba med. 

Windy får illustrera hur härligt vi just nu tycker det är med den "lagoma" snön som vi tacksamt använder oss av just nu!

Ha det gott,

Susanne