22. mar, 2016

Snart säsongsstart!

Oj vad det händer saker hela tiden....

Men jag gillar när det är lite action på dagarna och variation på arbete och träning. Jag och Sagaia har varit på landslagsträning, och fick med oss en ny ponny på vägen hem... Jag har dock inte sett så mycket av den än, då vi pga platsbrist hemma just nu, körde den direkt till Annika och Tomas, för att sätta den i vagn. Det är värt pengarna, och vi kan i lugn och ro, "göra Davinchi klar" för försäljning. Då vi alla på gården jobbar olika, och sällan är hemma samtidigt, så kan vi inte ta mer än en inkörningshäst åt gången, - vi hinner helt enkelt inte med....

Davinchi är nu så pass trygg i vagnen så det känns kanon! Det är en riktigt trevlig kille, lite "Blyg" i början, men när man lärt känna honom så är han en riktigt go kille. 

Den nya hästen verkar vara mycket snäll, och jag hoppas att han kan bli en fin tävlingsponny åt någon så småningom. Det kommer bilder på honom längre fram.

Jag får verkligen planera mina dagar med träning, och lägga in vilodagar för bägge hästarna när jag inte är hemma, pga kurser och andra arrangemang. Jobb, träning och företagande tar aldrig slut, eller paus. Men, det är helt ok, när man dagligen får göra det som man gillar och trivs med. Jag styr helt min egen tid numera, och det är fantastiskt!

Om några dagar bär det av till Göteborg Horse Show, där Emma och jag ska köra Windy i duell maraton mot några körkompisar. Det ska bli riktigt kul!! Kan säga att vi har en superladdad ponny, som är i superkondition och vet precis vad som ska bli!

Kom och heja på oss!!!!

 

Sedan är det dags för ytterligare en träningshelg med landslaget i Åstorp denna gången, - känner mig priviligerad!!!

Efter det så tar vi några dagar semester i Krakow, Polen, och därefter laddar vi för första start i Danmark! Vi är redo!

 

Susanne