4. apr, 2016

Landslagsträning!

Två fullspäckade dagar i Åstorp med Lotta och Tomas vid rodret. Dressyrträning med programkörning, och precisionsbana byggd av banbyggarfortbildning. På söndagen mer programkörning, nu på ny bana, och annat underlag. Därefter genomgång av hästar för Barbro, vår landslagsveterinär, och Jeppe, vår fysioterapeut. På em körde vi maraton. 

Däremellan så tittar man på de andra, äter, försöker hinna köra de andra hästarna vi hade med oss för miljöträningens skull, och faktiskt hinna med 30 minuter med storytel på soffan i lastbilen.

För mig ÄR det viktigt att hinna med de där 30 minuterna, jag kör bättre, tänker bättre och allmänt fungerar bättre - när jag hinner med mig själv en liten stund också. Jag ser det inte som att jag är osocial, utan jag snarare orkar vara social längre då....Cool

Sagaia kändes fin i dressyren, och kan bara jag samla ihop mig och göra det som jag behöver för att hålla efter henne, så är det inte så jäkla tokigt. Har tittat på de program som Emma filmade, och jag är ganska nöjd med en hel del av det. Visst finns det massor att jobba med och finslipa, men mycket beror på om jag är vaken och verkligen kör varenda meter, eller låter henne ta över....

Det var en lärorik helg, och ett jätte uppskattat inslag, var när Maria Gretzer tog sig tid att dela med sig av sina erfarenheter. Hon berättade massor om hur hon lägger upp träning, hur fälttävlans landslaget, där hon är förbundskapten jobbar, och sin syn på träning och upplägg. 

Man behövde inte fråga nåt - för hon var så otroligt engagerad och berättande att man bara satt och sög in som en svamp!

Mycket bra initiativ att få ta del av, och jättetrevligt att hon tog sig tid!!

Kändes faktiskt lite lyxigt att tillhöra vårt körlandslag, och få ta del av detta. KUL!

Idag måndag, så har jag tillbringat dagen med städ, unghästar, hundar, seltvätt, samt en del datajobb.

En vanlig måndag med andra ord....

Susanne