9. feb, 2017

Vitt puder!

Jösses vad snö det har kommit ner på ca ett och ett halvt dygn!! Jag var ute med tumstocken och mätte på gräsmattan framför huset, och det var otroliga 72 cm!

Nu har det lugnat sig lite och kommer bara pudrande ner från himlen, och solen tittar fram igen. Vi passade på att ta ett rejält skrittpass ( med en kort trav och galopp rush upp för en bra backe) i skogen, ca 5 km, med Sagaia och Vincent. De var pigga och lätt busiga kan jag lova... 

Kände riktigt nu hur Sagaia jobbade med ryggen under mig, fantastiskt härligt! Hoppas att pudret ligger kvar som det är nu någon vecka, så vi hinner ta fler såna här turer! 

Vincent börjar också få lite bättre ork, och är så luftig och fin i sin galopp. 

 

De enda som inte uppskattar snön är nog gårdens hundbestånd, Ila tycker det är kallt och Lisen och Nellie försvinner nästan i snön, de behöver skottade gångar för att kunna ta sig fram. Men, det är mysigt att krypa ner under filten och värma sig när man varit ute en stund och busat.

 

Morgondagen blir intressant, vi ska ta oss till Ängelholm i all denna snö, och få en hälsocheck på Sagaia, genom landslagets veterinär Barbro och hästfysioteurapeut Lars Jeppson. Det blir nog intressant att ta sig ner till det större vägnätet.... Hoppas att det slutar snart att komma ner mer.

Susanne