11. aug, 2017

Nytt och spännande! Blir mycket jobb i höst....

Fina Tai Carno börjar att bli en vacker kille, han har växt till sig massor i sommar. Vi börjar se hans karaktär, och hur otroligt trevlig och social han är. Totalt orädd för det mesta, och lite "seg" i huvudet efter att ha gått sedan maj månad på bete, och inte behövt göra nånting alls tankemässigt. Betet är fortfarande bra, och hästarna håller sig fina i hullet med lite tillskottsfoder. "Taison" kommer att bli en nästan helt svart skönhet, med långa ben och en elegant typ - precis som jag gillar. Han rör sig mycket bra!

 

Jag har letat hästar till andra kuskar nu ett tag, och det resulterade i två stycken vackra, eleganta ungponnyer som kommer hem till oss inom det snaraste. Dock som inköp till vår gård, och inte till kuskkollegor än. 

Ibland gör man bara fynd som man inte kan motstå, och ja, då är det bara att öppna plånboken... Dessa två kommer att växa upp här, och utbildas av oss. Sen får vi se vilka som säljs och vilka som stannar. 

Den ena av dom har samma pappa som vår fina Galant, - vilken är den enda häst jag ångrat att jag sålde. Han har det jättebra idag, men jag hade nog velat se vad han och jag hade kunnat åstadkomma på körtävlingarna....

Detta sto är lika vacker, och jag hoppas, lika trevlig!

Den andra är en liten hingst, welsh/fullblod, brun och jättevacker. Mycket trevliga rörelser. 

Spännande är det!

Susanne