30. aug, 2017

Väntans tider...

Tänk att dagarna kan gå såå långsamt när man väntar på något! Här väntar vi på hästar som ska komma hem, och valpar som ska födas.

Det senare väntar vi nog idag eller imorgon tror jag, då hon bäddar och är orolig idag nu på fm.

Hästarna i Danmark ska chippas och är sedan redo för avfärd till sitt nya hemland. 

Medan vi väntar så har jag satt staket till ytterligare en underbar sommarhage, tack till Emma Leonard för att vi får bruka marken. Det är nog ca 1,5 hektar återväxt som vi nu ska beta under hösten. Det blir perfekt för de växande unghingstarna och Vincent, som ska bli deras lekfarbror framöver. 

 

Göteborg kom och gick, och så många har beskrivit hur magiskt det var med EM där, så jag lämnar det. Ett par härliga dagar var det iallafall! 

Jag och Emma gick med västar och informerade folk om körningen, och jag tror jag pratade med ca 100 pers! Två kurser blev nästan helt bokade också!!

Jag har nu lagt till ett extra datum den 22 oktober, för en Prova på kurs, då det är ett sånt sug efter att prova att köra nu. Hoppas att dessa människor har/hittar en möjlighet att fortsätta nu efter detta. Någon som behöver tex en medkusk eller groom, och vill lära upp någon - HÖR AV ER!!!

 

Vi har också klämt in den fina hingsten Goblin under ett par veckor nu, han får vara här på arbetsläger när matte är på välbehövlig semester. Dressyrträning står på schemat, och i synnerhet lösgjordhet. Underbar individ, och helt okomplicerad hingst. Mycket trevlig bekantskap!

Dessutom har min brorsdotter fått en flicka, jättegrattis till lilla Nelia!Cool

Någon som vet vad jag kallas i förhållande till henne? Brorsdotterbarn?OsäkerSusanne