6. jan, 2018

Programfilmning

Emma och jag har rivstartat året med att filma varandra när vi kör program. Vi kommer att göra det var 14e dag, för att se utveckling och problem. 

Vi tittar på det sen tillsammans på TVn och ger varann feedback. Man ser olika saker - beroende på om man är van att köra den ena hästen, och känner den väl. Varannan vecka sen så tränar vi med Christer, och fyller på med nya detaljer att jobba på. 

För att vara första svårklass programmet jag kört med Vincent, på film, så är jag nöjd. Jag fokuserade mest på att hitta rätt tempo i arbetstraven, och att få fattningar och delarna av programmet på plats. Inte alls tokigt faktiskt, det känns riktigt bra!  Kritisk som man är så finns det många detaljer som behöver slipas på, men på det sstora hela riktigt bra, med bra flyt igenom hela programmet. 

Emmas ponny ser riktigt fin ut, och det hon behöver vässa till är "mer" av allting - våga trycka på i ökningarna, sätta tillbaka ordentligt i samlingarna mm. Resten sitter där redan, och jag vill faktiskt påstå att det det bådar riktigt gott framåt våren, för nu klarar han det, och tål att köras dit. 

Fokus framöver är klart, vi har en ordentlig plan, och vi genomför den. 

Idag fruset på körbanan, så körbart med koner....

Susanne