5. mar, 2018

Det känns bra!

Tittar man ut idag så ser man snö, snöyra, och hästar som leker i snön... 

De verkar gilla det betydligt mer än mig, så jag sitter inne och jobbar lite med min hemsida, skriver lite om Nellies kommande valpkull mm. 

Vilodag för Vincent idag, och Taisons inkörning får nog vänta några veckor till... Ingen lust att halka omkring med en häst med lika halt under hovarna. Var sak har sin tid....

 

Vincent och Anton tränar på bra annars. Körde ett nytt superpass för Christer i fredags, och det är kul när ens tränare blir riktigt berörd av det som vi visar upp. Kan faktiskt inte säga något annat än att jag håller med honom, - våra hästar ÄR riktigt väl skolade nu, och vi ser fram emot att starta årets tävlings säsong snart! De har power, styrka, spänst och är lösgjorda, det känns riktigt bra! Bägge behöver lite mer rutin för att kanske kunna visa upp det allra bästa på tävling än, men shit alltså, på träning i hemma miljö. 

Vi har lagt om fodret och alla av våra hästar har svarat såå fint på det, det finns energi, massa och tryck i allihopa!

I vissa dräktiga ston så ökar massan också - Sagaia börjar bli rejält rund om magen nu, med på dagen två månader kvar nu. 

 

Vi hoppas också att Nellie, vår gårdshunds tik, ska börja bli större runt magen - då jag hoppas hon är dräktig och ska valpa den 27 april. 

Det blir en spännande vår, och en förhoppningsvis underbar sommar!

Om nu bara lappmögel helvetet kan försvinna från mina trakter och inte komma igen.....

Susanne