17. mar, 2018

Säsongsstart runt hörnet!

Om lite mer än en vecka så drar vi till Holland för tävling med Anton. De sista träningspassen blir lite finslipning och sedan blir det nog en dag i tvätthallen för bil, släp, häst, selar, vagnar och till slut - oss....
Allt är otroligt skitigt efter denna vinter, och vagnarna går tex inte att tvätta hemma, då bromsar och annat fryser då....
När ska det bli varmt egentligen....????

Igår körde vi ett nytt pass med Christer, och det går såå bra nu. Känslan med Vincent är fantastisk, och enhandsfattningar, galoppfattningarna, ökningarna mm känns lätta och enkla.
Emma och jag byggde en konbana i ridhuset i måndags, och jag galopperade hela banan utan en boll ner. Jag frågade Emma flera ggr om inte hon mätt för stort, då det kändes som mer än + 20 cm. Men nej, det var rätt mått. Jag tänker bevara den känslan djupt där inne, för i måndags så hade vi klarat vilken bana som helst!
Med nytt foder, så har Vincent lagt på sig massor med kilon i form av muskler, och Christer påpekade hur fina han och Anton ser ut. Vi är laddade och taggade till tusen, och ser fram emot säsongen nu! Anton startar som sagt i Holland till påsk, och för Vincent kommer första tävling på KUSK, och sen internationell debut i Danmark. Det ska bli sååå kul!
Susanne